Toon lijst | Volgend artikel |
Visner de Pergola Selezione Visciole, Sangiovese & Montepulc
Visciole kersen, Montepulciano & Sangiovese | de Visciole kersen (eerder zuur dan zoet van smaak) van wilde struiken in juni geoogst | ze vergisten 4-5 maanden met de rode wijn van het vorige jaar | dik rijp rood fruit | diepe zuren | licht zoet karakter | dikke kersensmaak met een zoete twitst | gekoeld serveren voor bij kaas en dessert |
Dit proces is inmiddels bescherm en erkend als uniek product door het Italiaanse ministerie van agricultuur.
Corrado Tonelli
Een wijngoed in de Marche, gespecialiseerd in het maken van zacht zoete rode wijnen. Doordat kersen en sleedoornbessen meegisten in de wijn, krijg je hierdoor een zeer authentieke wijn uit deze specifieke regio in Italië. Licht zoet, mooie fruitige zuren en prachtig. Voor chocolade desserts en kaas een schot in de roos!