Vorig artikel | Toon lijst | Volgend artikel |
Cava MIM Brut Nature Reserva - Xarel.lo, Macabeo & co
45% Xarel.lo, 25% Macabeo,15% Parellada & 10% Chardonnay | verschillende percelen geplant 1958-1990; wijngaarden in Sant Sadurni d’Anoia en Villobi de Penedès | 0 gram dosage | rijpt minimaal 30 maanden sur latte, waar 9 verplicht is | zeer verfijnde mousserende wijn van biologische druiven die je als aperitief kan drinken maar ook heel fijn bij de maaltijd genoten kan worden
Vins El Cep
Het wijnhuis is een samenwerking van vier families, gevestigd in Penedès en is een bekende naam in ons assortiment. De belangrijkste druivenrassen die zij verbouwen: Xarel.Lo en Macabeo. Ieder jaar maken ze een sterke selectie door hun wijngaarden en gebruiken 30-40% van de totale opbrengst voor hun eigen wijn. Deze wijnen zijn geknipt voor de Nederlandse gastronomie!